Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2012. Május 08. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Hoppá! 7 év börtönt kaphat VV Cristofel

Hoppá! 7 év börtönt kaphat VV Cristofel

Az Új Ász információi szerint egyre inkább szorul a hurok VV Cristofel körül, mivel a rendőrség nem csupán testi sértés miatt folytat nyomozást ellene.

A kubai macsó ugyanis maga ismerte el egy korábbi, RTL Klubnak adott interjúban, hogy bezárta a tőle menekülni próbáló Veronika előtt az ajtót.

Ezzel gyakorlatilag megállhat vele szemben a személyi szabadság korlátozásának esete is, ami könnyen minősítetté is válhat, ha bebizonyosodik, hogy aljas indokból vagy sanyargatással valósult meg. A napilap megkereste Veronika ügyvédjét, dr. Hyross Virágot, aki két további bűncselekmény gyanújának felmerüléséről tájékoztatta a lapot.

- Esetünkben felmerülhet még a veszélyes fenyegetés, illetőleg a tettleges becsületsértés is, hiszen nyilvánosan beismerte, hogy többször leköpte ügyfelemet az eseménysor kapcsán. Ezek felderítése, illetve a cselekmények jogi minősítése természetesen a hatóságok feladata, de azt el tudom mondani, hogy ha végül minden tétel megáll Cristofellel szemben és a testi sértés súlyos minősítést kap, akár hét év is várhat a fiúra - mondta a napilapnak az ügyvéd.

Az egykori villalakó nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.